Swingen of scoren?

Denk dat dit vooral gevoelsmatig is, voor ons is swingen meer dan alleen maar seks. Gezelligheid met een hapje en drankje staan daar bij voorop. Daarnaast natuurlijk respect voor de vrouwen en als tweede respect voor elkaar.

Wij observeren altijd graag vanaf een afstandje het gedrag van de swingers om ons heen in een club en je ziet duidelijk de groep die er komt om het swingen en de groep die komt om te scoren. Drie, vier of zelfs vijf stellen op een avond is niks ongewoon om blijkbaar aan je trekken te komen en vooral natuurlijk om te scoren. Terwijl de “klassieke swinger” naar ons idee dan, zich beperkt tot een stel en soms een extra man of vrouw. Alhoewel dat laatste overwegend is weggelegd voor de wat strakkere en sportieve stellen.

Uit eigen ervaring inmiddels hebben wij ontdekt dat hardlopers niet ons ding zijn. Wij hechten veel waarde aan kennismaking, een praatje en bij de bekende “klik” samen een matrasje zoeken.

Nu staan wij natuurlijk ook op sdc en regio swingers maar snappen niet altijd de teksten die wij lezen. Vooral bij stellen die zich profileren als nieuw en onervaren maar wel meteen doeners zoeken, je vervolgens via kik of chat in sdc overspoelen met erotisch beeld materiaal terwijl je al in een eerder stadium hebt aan gegeven om even de eerste kennismaking af te wachten. Immers je kunt elkaar enorm leuk vinden maar de broek uit is een ander onderwerp. Ik zelf vergelijk dit altijd met het café op de hoek, daar ga je ook niet met iedereen het bed in alleen omdat je het goed met elkaar kunt vinden. Sterker nog, in onze kennis kring is er niemand die mee wil naar een club en dat hebben wij zeker wel eens voor gesteld.

Zoals al aangegeven zitten wij ook op sdc, je kunt tot in alle eeuwigheid invullen dat je alleen stellen zoekt, maar dan nog wordt je te pas en onpas aangesproken door alleen gaande heren met tot nu als hoogte punt een vijfentwintig jarige die het wel even met mijn vrouw wil doen. Het feit dat mijn vrouw al tweeënvijftig is schijnt geen belemmering te zijn, buiten het feit om dat mijn vrouw hier niet op zit te wachten want die heeft het gevoel dat ze met een kind het bed in stapt. Iedereen natuurlijk zijn ding maar niet ons ding.

Denken alle twee dat dit ook komt omdat ikzelf al op mijn achttiende in een club kwam en toen ik verkering kreeg met mijn huidige vrouw ook samen nog een jaar of vier zijn gegaan totdat ze zwanger werd van onze zoon. Daarna wilde ze niet meer, maar wij zijn dus van de oude stempel. later nog wel eens in een club geweest zonder dat er wat is gebeurt maar het is anders dan het ooit is geweest. Persoonlijk denken wij ook dat het niet meer ons ding is. er wordt te veel gescoord zonder dat iemand nog nadenkt waar ze mee bezig zijn. Of wij nu niet meer naar een club gaan is natuurlijk de vraag. Hier zijn wij nog niet over uit.