Eerste keer?

Eerste keer swingen,

eigenlijk is dit geen juiste titel omdat wij op herhaling zijn. Nog uit de tijd dat je gewoon geen soa opliep. Geen idee waarom dat dit 34 jaar terug anders was, zijn wij eigenlijk na aanleiding van het programma nieuwe buren weergeprikkeld om het nog een keer opnieuw te proberen. Maar dan begint het, waar gaan we heen, ondertussen een eigen zaak zaten wij ook niet te wachten dat de eerste de beste club bevolkt zou zijn met klanten. Vooral Mirella was hier erg bang voor, ikzelf had zoiets van als ik daar een bekende tegen kom zal die vast het zelfde komen doen als wij. Dus het internet opgedoken en gaan zoeken in de verschillenderubrieken die internet rijk is om te kijken naar welke club. Waar zitten de clubs, wat kost het, wel of geen hotel enz.

Opmerkelijk dat hier telkens een club bovenuit stak voor beginners. Wel helemaal in Brabant, maar toch, wij besloten na bijna zes maand research te vertrekken naar Brabant,waarbij wij in de buurt een hotel hadden geboekt. Onze keuze was gevallen op Mystique in Rucphen.

In september 2017 op een zaterdag was het dan zover, al op tijd in de auto voor het geval er onderweg iets tegen zou gaan zitten kwamen wij rond 15:00 uur aan bij het hotel.Veel te vroeg dus en de club was pas om 21:00 uur los. Eerst maar even koffie en daarna wat fris en naar de kamer de tas uitgepakt. Na een klein uurtje, het zal rond vijf uur geweest zijn naar beneden om te vragen of er ook iets te eten was. Het hotel had geen warme keuken jammer genoeg en wij werden door verwezen naar een cafetaria in de buurt. Prima gegeten overigens en daarna weer naar het hotel nog even de tanden gepoetst en de bekende plekken nog maar even extra glad geschoren.

Rond kwart over acht vertrokken wij van het hotel en volgden de navigatie naar de club. Ondanks de navigatie reed ik dus toch nog drie keer fout om dan eindelijk op het parkeerterrein te staan. Wij bleven in de auto zitten omdat wij wilden zien wat voor mensen hier nou op af kwamen. Ondertussen sloeg bij mij dedrempel vrees genadeloos toe waardoor er een discussie ontstond om wel of niet naar binnen te gaan en na een drie kwartier zei ik tegen Mirella kom wij gaan naar het hotel want ik durf niet meer. Mirella keek mij aan en zei, kom op wij zijn er nu toch al nu wil ik ook binnen kijken. Met knikkende knieƫn ging ik achter Mirella aan naar de ingang die nadat wij hadden aangebeld, werd geopend door een beveiliger. Wij hadden buiten al gehoord dat de muziek dik in orde was dus dat was al een meevaller. Blijkbaar stond op mijn gezicht te lezen dat dit allemaal wel erg spannend was voor mij en er werd een dame bij geroepen om een rondleiding te geven. Na de rondleiding kregen wij een sleutel voor een locker en gingen wij eerst in de bar wat drinken, ondertussen had Mirella het restaurant ontdekt en hadden wij bij het zien van al dat lekkers spijt dat wij nog van te voren hadden gegeten. Na de club ook nog eens alleen te hebben verkend en de conclusie dat je niet zo een twee drie aansluiting vindt bij de andere bezoekers. Zijn wij een plekje voor ons zelf gaan zoeken en hebben ons prima vermaakt. De volgende morgen toen wij ontwaakten in het hotel stond er een prima ontbijt klaar waarna wij weer vertrokken naar huis.