Daten?

Onlangs werd mij gevraagd wat de leeftijd is van de gemiddelde bezoeker. Persoonlijk vond ik die wel grappig omdat dit echt heel breed is en bij sommige clubs ook nog sterk afhankelijk schijnt te zijn van de dag of tijdstip. Onze eigen ervaring is 24 tot 70 jaar waarvan de laatste van horen zeggen is.

Wij gaan regelmatig naar een club, op zoek naar dat ene stel waar je dan die bekende klik mee hebt. Nou moet ik eerlijk zeggen dat M nogal veel eisend is en ik altijd denk, misschien heb ik wel een keer geluk.
M houd bijvoorbeeld niet van lichaam beharing, wel op het hoofd overigens, maar voor de rest laat maar achterwege, wij zijn dan ook geschoren. Nou schijnt, inmiddels ruim een jaar ervaring, dat veel vrouwen eisen stellen. Dit overigens geheel naar eigen leeftijd en uiterlijk. Laten wij eerlijk zijn er zijn vrouwen die in de playboy niet zouden misstaan, ik vraag mij wel eens stiekem af “jeetje wat doet zo’n mooie vrouw in een club?”.

Zoals al een keer verteld wordt M nogal eens jonger geschat, maar ik dus regelmatig een jaar of tien ouder. Wat er dan vaak gebeurt is dat de bekende klik er dan wel is tussen het stel en M, maar niet met mij. Persoonlijk zit ik daar niet zo mee, maar mijn vrouw ervaart dit als niet eerlijk naar mij toe. Ze zegt altijd “nu kom jij niet aan je trekken”, nou echt wel. Ik kan daar enorm van genieten als mijn lief met een ander bezig is.

Zoeken wij dan niks? Oh ja zeker wel, dat ene stel met die bekende klik om ook eens thuis te kunnen afspreken, maar een stel alleen ben je er niet mee. Dus het liefst een stel of vijf om mee te daten thuis en te ruilen natuurlijk. Wij spreken echter nooit meteen thuis af, ook omdat dan je privé adres bekend is en dat willen wij pas nadat het goed voelt. Oproepjes om te daten in een club mag hier gewoon in het gasten boek of chat of het forummaar net wat jullie willen natuurlijk. Met of zonder kik.

Reacties in het forum graag.